HÍREK  
 


CONTEXT - Szeged Textil és Ruházati Kereskedelmi Kft.E-mail: context@vnet.hu


A szegedi központú Kft. országszerte több városban működő üzleteiben lakástextíliákat, méterárut és női - férfi ruházati cikkeket forgalmaz minden igényt kielégítő nagy választékban, kedvező áron.

Kínálatunkat a hazai gyártók termékei mellett kiegészítjük import függönyökkel, másodfüggönyökkel, szőnyegekkel, bútorszövetekkel, takarókkal, törölközőkkel.
Rangos európai lakástextil vásárokon választjuk ki a legújabb és legdivatosabb függönyöket, drapériákat és szőnyegeket, amelyek áraikban is versenyképesek.
Az üzleteinkben megvásárolt függönyöket segítünk megtervezni, megvarrjuk, és igény szerint fel is szereljük. Az ehhez szükséges karnisok, csipeszek és kiegészítők teljes választéka megtalálható nálunk, a hagyományostól a legmodernebbig.

Ágynemű-kínálatunk különösen gazdag: a 100% gyapjú ágyneműk, merinoflór mágneses derékaljak mellett a mosható, antiallergén, ill. atkastop ágyneműk, valamint a pehely és toll paplanok, párnák teljes skáláját kínáljuk.
Az egészséges és nyugodt alvást segítik elő a nálunk megvásárolható világhírű Billerbeck és Yatas ágyak, ágyrácsok, ortopédikus és bio-matracok.

Konfekció üzleteinkben minden alkatra - normál és extra méretekben is - nagy választékban tudunk ruhát ajánlani: öltönyöket, zakókat, ingeket, kosztümöket, szoknyákat, blúzokat, alkalmi ruhákat, kabátokat, dzsekiket és cipőket mindig a szezonnak megfelelően. Kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű, olcsóbb és a kiváló minőségű, márkás áruk is. Szállítóinkat a férfi és női fehérnemű áruk tekintetében is a minőséget, márkás terméket gyártók közül választottuk ki: Triumph, Mey és Felina fehérneműkből és fürdőruhákból is válogathatnak vásárlóink. Vállaljuk formaruhák, munkaruhák és diákok iskolai alkalmakra szükséges öltözékének beszerzését, méretre varratását is.

Legújabb üzletünk, az Öltönyház, Szegeden a Kossuth L. sgt. 72. szám alatt található. Ebben az üzletben minden férfi tetőtől talpig elegánsan felöltözhet. Öltönyeink jelentős része a világhírű Becker minőségi gyapjúszövetekből készül, a Styl Ruhagyárban. A méretre variálható öltönyök forgalmazása lehetővé teszi a választást azoknak is, akiknek az alkata eltér az átlagostól. Az ezen felül is szükséges ruhaigazítást szintén megoldjuk.

Legújabb szolgáltatásunk a mérték utáni ruhakészítés. Saját és hozott anyagból is vállalunk, és segítünk a megfelelő modell kiválasztásában is.

ÁLLANDÓAN AKCIÓ!
20 - 50% árengedmény egyes cikkekre!

ÜZLETEINK:

- Szeged, Teréz u. 3. Context Ruházati Center; Tel/Fax: 62/473-845 és 62/473-796
- Szeged, Kossuth L. sgt. 72. Öltönyház; Tel/Fax: 62/473-796
- Szeged, Fekete sas u. 28. Belvárosi Lakástextil Áruház; Tel/Fax: 62/543-545
- Szeged, Somogyi u. 15. Context Divatház; Tel: 62/425-442
- Hódmezővásárhely, Andrássy út 9. Textil és Ruházati Áruház; Tel/Fax: 62/241-677
- Debrecen, Rákóczi u. 12. Méter - Lakástextil Áruház; Tel/Fax: 52/413-541
- Debrecen, Petőfi tér 7. Paszomány Függöny Márkaüzlet; Tel: 52/432-297
- Szigetvár, József A. u. 4. Sziget Áruház; Tel/Fax: 73/312-856
- Pécs, Rákóczi u. 50. Lakástextil Áruház; Tel/Fax: 72/332-929
- Siklós, Felszabadulás u. 8. Lakástextil Áruház; Tel: 72/352-452
- Siklós, Felszabadulás u. 6. Context Öltönyház; Tel: 72/352-445


 Vissza a Szaknévsorra 

 Vissza a lap tetejére